Evenimente

Am fost la PANDORA Reflexions Party. Cum a fost, pe cine am vazut si cum arata noua colectie

PANDORA tocmai a lansat o noua colectie si a reunit la Gargantua KSLF peste 200 de invitati – celebritati, jurnalisti, designeri, stilisti si influentatori ai momentului. Printre ei am avut onoarea sa fiu si eu si vreau, in doar cateva cuvinte, sa va descriu cum a fost.

Daca ati mai vazut pana acum poze de la Gargantua KSLF, stiti deja ca spatiul este unul modern si elegant. Ei bine, decorul stralucitor si tematica oglinzilor pe care au propus-o cei de la PANDORA au creat in local o atmosfera magica, parca si mai speciala decat cea obisnuita.

Toti cei prezenti au fost incurajati sa-si reflecte personalitatea liber, prin tinute, prin atitudine si toti au facut-o asa cum au stiut mai bine. Drept dovada stau pozele aparute pe retelele de socializare.

Dupa cum spuneam, la eveniment au fost peste 200 de invitati, asa ca, oriunde te-ai fi uitat, ai fi vazut o figura cunoscuta. Andreea Berecleanu, Anca Sina Serea, Sandra Izbasa, Carmen Bruma, Diana Enciu, Alina Tanasa, Geanina Ilies… Am admirat o multime de femei celebre si le-am urmarit acordand interviuri si facand live-uri pe retelele de socializare.

Andrei Leonte si o parte din Play Orchestra au transformat petrecerea intr-una energica si plina de energii pozitive, iar prietenii brandului PANDORA s-au bucurat de atmosfera fantastica. Cu totii am probat bijuteriile noii Colectii Reflexions, am socializat si am testat cateringul rafinat marca Gargantua.

Si, daca tot a venit vorba despre noua colectie, PANDORA Reflexions tese o noua poveste cu metale pretioase stralucitoare. Colectia vine sub forma radiantului PANDORA Shine, aramiului PANDORA Rose si sclipitorului argint 925, care sunt atent mestesugite sub forma unei bratari impletite flexibile si netede.

Design-ul noilor bratari este usor de personalizat aduce oricarei tinute un farmec elegant datorita talismanelor de tip clips, care se potrivesc perfect cu noile modele.

Pe scurt, a fost o seara plina de stralucire, de frumos si de delicios, pe care cred ca ne-o vom aminti cu totii mult timp de acum inainte. Inovatie, incredere, experiente si exuberanta – acestea au fost cuvintele cheie ale petrecerii PANDORA Reflexions.