Out&About

Am testat camera Huawei P30 Pro alaturi de Alex Galmeanu, prin centrul Bucurestiului

Din ce in ce mai multi oameni cool din intreaga lume descopera frumusetile Bucurestiului si se lasa inspirati de farmecul lui. Daca ei pot, de ce nu ne-am juca si noi ocazional de-a turistii si nu i-am descoperi secretele? Cu gandul asta au organizat cei de la Huawei si fotograful Alex Galmeanu un scurt tur prin centrul orasului.

Considerata de multe publicatii de specialitate cea mai performanta camera foto de pe un smartphone, camera Ultrawide cu senzor de 20 de megapixeli a telefoanelor Huawei P30 si P30 Pro a fost perfecta pentru a surprinde cateva dintre cladirile cu istorie din capitala.

Colindand cu Alex stradutele din zona Universitatii si Victoriei, am aflat unde s-a montat primul semafor din Bucuresti, care a fost cel dintai hotel din oras cu apa curenta si ce semnificatie are un balconas aparent banal al Capitolului.

Cu telefonul in mana, am luat la rand o colectie inedita de masini de epoca parcate sub TNB si am incercat sa deslusim cum arata Palatul Regal inainte sa fie bombardat in Razboi.

Cu ajutorul camerei, am reusit sa surprindem tot felul de mici detalii arhitecturale, iar la sugestia lui Alex ne-am jucat cu optiunile camerei cvadruple Laica pentru a obtine cadre cat mai profi.

A fost o placere sa-l descopar pe omul Alex Galmeanu, care, cu multa rabdare, ne-a ajutat sa experimentam istoria nevazuta a Bucurestiului prin intermediul camerei foto. A fost o placere si mai mare sa ma joc pe Huawei P30 Pro si pot sa spun ca sunt chiar mandra de cateva din pozele pe care le-am facut.

Ca idee, va las si voua cateva din ele mai jos, cu mentiunea ca nu sunt editate, ci exact asa le-am descarcat din telefonul de test pe care l-am avut: