Stiri

Americanii au scos gogosi infuzate cu Prosecco si arata genial

Recunosc, nu m-am gandit niciodata sa beau Prosecco la o gogoasa, dar la cati prieteni obsedati de aceasta licoare magica am, sigur se gaseste vreunul pe care sa-l tenteze ideea.

Vestea buna pentru cei care nu stramba din nas la combinatie e ca americanii de la The Doughnut Project au lansat deja reteta. Ei se lauda ca infuzeaza aluatul de gogosi cu Prosecco si ca glazura are la baza tot aceasta bautura. Yay or nay?

Leslie Polizzotto si Troy Neal lucreaza la proiect de vreo doi ani si, ca sa-l faca si mai fancy, s-au gandit sa-si decoreze gogosile cu sclipici roz si foita de aur. La pretul de 4.25$ bucata, nebuniile lor dulci au inceput sa fie disponibile in New York incepand de de 14 august 2017.

Cu toate ca in Romania nu a ajuns inca ideea asta, daca aveti pofta de ceva asemanator, stiu sigur ca la Recreatia exista o varianta cu ciocolata neagra, zmeura si alcool, despre care am scris aici.

Avand totusi in vedere ca preluam super rapid ideile bune in materie de gastronomie din strainatate, oare cat timp va mai dura totusi pana apar si la noi gogosile cu Prosseco? Voi le-ati incerca?