Stiri

Apartamentul secret din Castelul Cenusaresei de la Disney se deschide pentru o seara

Recunosc, m-am entuziasmat cand mi-a aparut aceasta stire pe feed pentru ca, desi am ajuns in parcul din Paris cand eram foarte mica, tind sa cred ca adevarata experienta Disney se traieste in SUA.

Lucrurile stau in felul urmator: parcul tematic Disney Orlando detine una dintre cele mai exclusiviste camere de hotel din intreaga lume. Rezervat VIP-urilor si castigatorilor anumitor competitii, apartamentul secret din Castelul Cenusaresei se deschide anul acesta si publicului larg.


Exista insa niste conditii pe care cei care vor sa ajunga acolo trebuie sa le indeplineasca.

Disney a facut un parteneriat cu organizatia caritabila “Give Kids the World Village” si ii roaga pe fani sa faca o donatie de 10 dolari pentru a se inscrie in tragerea la sorti.

Castigatorul va avea sansa sa isi invite alti cinci prieteni si sa petreaca o noapte in apartamentul construit special pentru Walt Disney, in care pana acum au avut sansa sa stea doar vedete si persoane publice.

Camera arata ca o locuinta de lux din secolul al XVII-lea, are pereti cu ornamente din aur de 14 karate si argint 925, sticla din 500 de culori diferite si picturi care redau povestea Cenusaresei.

Dincolo de noaptea petrecuta in apartament, castigatorul si prietenii lui vor lua micul dejun la Masa Regala din interiorul castelului alaturi de printesele Disney din parcul de distractii. Vor petrece doua zile in parc si vor zbura cu avionul pana la locatie, mai ceva ca un VIP. How cool is that?

Foto: The Sun