Stiri

Greu de crezut, dar adevarat. Au aparut postarile de Instagram comestibile

Da, da, ai citit bine! Au aparut postarile de Instagram comestibile! #foodporn in imagini e istorie. De-acum, pozele cu mancare apetisanta de pe Instagram pot fi consumate in viata reala si totul gratie celor de la Heinz!

Mai exact, reprezentantii companiei au angajat agentia Africa din Brazilia si le-au cerut creativilor de acolo sa gaseasca o modalitate cool de a le promova condimentele. Iar publicitarii nu au dezamagit.

De ce sa poti da doar inimoara unui fel de mancare apetisant? N-ar fi mai bine sa-l poti si savura?“, s-au intrebat ei. Asa ca, le-au oferit utilizatorilor de Instagram posibilitatea de a comanda prin intermediul retelei de socializare mancarea din postarile promovate.

Numele campaniei propuse de creativii de la Africa a fost “Irresistible Posts”, iar modul de functionare a fost simplu: prin geolocalizare si targetare, ei au creat Instagram stories cu burgerii lui chef Santi Roig. Nu oricand, ci in jurul orei pranzului.

Functia Swipe Up a story-urilor respective le permitea instagramistilor sa comande si apoi sa primeasca la adresa lor minunatiile pregatite de maestrul bucatar. Tare, nu?

Recunosc, daca ar exista o campanie asemanatoare si in Romania, as fi un client aproape garantat. La cat stau pe Facebook si-mi place si mancarea, m-as incadra perfect in tiparele consumatorului ideal. Burgeri comandati pe Instagram? Count me in!

Tu? Tot asa?