Evenimente

Peste 80 de designeri de pe cinci continente vin la Autor, targul de bijuterie contemporana si de arta

De cateva luni mi-am format un obicei nou foarte util, pe care vi-l recomand si voua: la finalul fiecarei saptamani intru in sectiunea de evenimente de pe Facebook si ma uit putin la recomandarile platformei in functie de zona in care ma aflu si preferintele prietenilor. Asa am aflat de Autor.

Autor este singurul eveniment de bijuterie contemporana si de arta din sud-estul Europei si, surpriza, are loc in Bucurest, la TNB!

Anul acesta, targul se desfasoara pe 5 si 6 mai si aduce in fata publicului peste 80 de artisti de pe cinci continente, care mai de care mai talentat si mai apreciat in lumea designului de bijuterie contemporana si de arta.

Designerii au fost selectati de un juriu international de experti in domeniu, care au urmarit o serie de aspecte ce diferentiaza aceste creatii de altele, mai comerciale: capacitatea artistului de a propune o viziune originala si in acelasi timp foarte personala, de a surprinde, de a pune sub semnul intrebarii contexte si idei, distiland totul in bijuterie realizata cu tehnici exceptionale si inovatoare. Practic, va fi un spectacol al accesoriilor!

Dupa cum spuneam, targul are loc pe 5 si 6 mai, in foaierul Salii Mati a Teatrului National, intre orele 10:00 si 18:00.

Tot cautand informatii, am descoperit ca va avea loc, in premiera, si o petrecere de lansare a revistei Autor, publicatie independenta ce reuneste o serie de materiale dedicate proiectelor de bijuterie contemporana si de arta, create si dezvoltate chiar designerii de la editia actuala. Lansarea revistei va avea loc in cadrul AUTOR Magazine #5 Party pe data de 25 aprilie incepand cu ora 19:00, la spatiul H III, din strada Popa Nan nr. 82.

Asadar, mai intai ne vedem pe 25 aprilie la ceva dantuiala si antren, apoi pe 5 si 6 mai, sa admiram si/sau sa achizitionam o selectie curatoriata de bijuterie contemporana si de arta.

Mai multe detalii despre party gasiti aici, iar despre targul propriu-zis aici. Cu cine ma vad acolo?