Film

A Bad Moms Christmas. Filmul la care se merge cu cele mai bune prietene si se rade mult

Fac parte din grupul acela restrans de oameni care nu prea agreeaza comediile americane. Umorul din State nu e pe placul meu si, cu tot riscul de a fi atacata cu rosii, va marturisesc ca nu-mi plac neam The Hangover, American Pie si de-alde lor. Cu A Bad Moms Christmas altfel sta povestea insa!

Am vazut filmul in avanpremiera, cu una din cele mai bune prietene, si am ras atat de copios incat la finalul celor doua ore ma dureau burta si maxilarele. Eu, care nu suport productiile de gen! Daca vreti sa vedeti o comedie draguta, zau ca nu trebuie sa ratati acest film!

Ce fac “Mamele bune si nebune” de Craciun

In partea a doua a seriei care a avut mare succes peste ocean, Amy, Kiki si Carla se pregatesc sa le organizeze familiilor lor un Craciun de neuitat. Coplesite insa de toate indatoririle casnice si de aparitia mai mult sau mai putin anuntata a propriilor lor mame in oras, cele trei ajung din nou in situatia de a se revolta.

Satule sa fie perfecte, cele trei planuiesc sa adopte o atitudine mai relaxata de Sarbatori. Cu mamele lor de fata insa si o multime de asteptari din partea celor din jur, Amy, Kiki si Carla nu prea reusesc sa-si duca planurile la sfarsit asa cum si-ar dori.

Plusuri si minusuri pentru “A Bad Moms Christmas”

Unul din marile plusuri ale peliculei e ca surprinde foarte bine “dramele” prin care trec femeile de Craciun. Cumparaturile, obiceiurile de infrumusetare, pregatirea tuturor detaliilor… toate sunt redate atat de bine si intr-un mod atat de amuzant, incat e imposibil, ca tipa, sa nu te regasesti macar putin in ele.

Replicile si dialogurile sunt savuroase, situatiile penibile la fel, iar relatiile mama-fiica le-au facut pe multe din spectatoarele din sala sa exclame macar o data “asta zici ca sunt eu si maica-mea”.

Pe langa prestatiile cu care Mila Kunis, Kristen Bell si Kathryn Kahn ne-au obisnuit deja, pluseaza in “A Bad Moms Christmas” personajele lui Christine Barinski, Susan Sarandon si Cheryl Hines, care aduc noi personalitati savuroase in poveste.

Surprinzator, dar nu am minusuri. Serios, filmul asta mi-a oferit tot ce cer de la o comedie: replici misto, situatii penibile (dar nu complet neverosimile), probleme reale tratate destept si muzica buna.

Pe langa “Home Alone” si “Die Hard”, mi-am propus sa transform de-acum inainte filmul asta intr-unul pe care sa-l vad in fiecare an, de sarbatori, cu prietenele mele. Sa ne strangem la o “sezatoare” in pijamale, sa comandam mancare chinezeasca (asa fac Bad Moms in film) si sa ne distram de Craciun intr-un mod nepretentios si relaxat, asa cum ar trebui sa se intample, de fapt, in perioada sarbatorilor.

Dupa ce mergeti la acest film, sa-mi ziceti daca nu cumva ramaneti si voi cu aceeasi dorinta. La noi a avut efect imediat!