Evenimente

Bazar de Cotroceni. Viziteaza gratis casele, curtile si micile afaceri din cartier pe 25 si 26 mai

In cadrul evenimentului “Bazar de Cotroceni”, locuitorii cartierului si micile afaceri din zona isi deschid curtile, atelierele, terasele si inimile tuturor celor care vor sa descopere Cotroceniul.

Lucrez de aproape doi ani in Cotroceni si, cu toate ca vin aproape zilnic in zona, inca nu am descoperit toate frumusetile acestui cartier. De aceea, m-am bucurat sa aflu ca peste 40 de vecini au decis sa-si deschida gradinile si sa le umple cu lucrusoare care le prisosesc. Fara restrictii, fara taxa de participare.

Peste 40 de business-uri din cartier – restaurante, bistrouri, ceainarii, cafenele, ateliere de creatie, galerii de arta, showroom-uri – pregatesc activitati speciale si le asigura participantilot ceva bun de baut, de mancat, de ascultat sau de cumparat.

Unde veti vedea baloane albe si galbene agatate de garduri sa stiti ca acolo sunt curtile participante đŸ™‚

Tema editiei de anul acesta este RECICLAREA, asa ca organizatorii evenimentului ii invita pe oameni sa semneze petitia “Vrem solutii de reciclare in cartier!”.

In plus, vor fi organizate jam session-uri de jazz, targuri de vinyl-uri, schimburi de plante, proiectie de film documentar adus de festivalul OneWorld Romania, antrenament de alergare in grup, Bingo arhitectural, parada de masini retro, introducere in istoria parcelarilor din cartierul Cotroceni si multe alte surprize.

Toate locatiile pe care le putem vedea in cadrul “Bazar de Cotroceni” sunt trecute pe aceasta harta. Pentru alte detalii despre eveniment exista un site si un Facebook Event, asa ca sper sa ne vedem duminica pe acolo. Dupa ce mergem la vot, evident!

Foto:

unsplash-logoJon Tyson