Out&About

Beans&Dots – locul in care poti sa bei o cafea excelenta, dar sa-ti si faci cumparaturile de la cele mai cool branduri

Daca nu pentru articolele vestimentare, accesoriile si obiectele de design curatoriate pe care le gasesti in micul magazin, macar pentru cafeaua, ceaiul si dulciurile din meniu trebuie sa ajungi macar o data la Beans&Dots.

Ce trebuie sa stii despre Beans&Dots

Intai si intai, ca il gasesti in cladirea Palatului Universul, adica la aceeasi adresa la care dai si de FIX mad, Apollo 111 teatrul, Apollo 111 barul, Linotip si spatiul de coworking Talent Garden.

Trebuie doar sa intri in corpul B – semnalat prin tot felul de afise – si sa urci cateva trepte pentru a ajunge intr-un loc relaxat, dar primitor in care cafeaua, dulciurile savuroase si un mini shop de design iti aduc parca o mica parte din Berlin chiar in centrul Bucurestiului.

Atentie, e posibil sa gasesti mesele ocupate, intrucat s-a dus vorba in oras ca Beans&Dots e cool, insa daca ai putina rabdare, sigur gasesti un loc in care sa te asezi si sa-ti savurezi cafeaua. Eu asa am facut.

Ce e bun in meniu si nu numai

Buna este cafeaua exclusiva adusa de la The Barn din Berlin, dar si ceaiurile atent alese de la Companion Tea. La ele poti adauga banana bread, carrot cake, tarte si alte dulciuri, in functie de preferinte si de cat esti de rapid la capitolul comandat. Cert e ca e greu sa depasesti 50 RON, adica bune sunt si preturile, nu doar produsele din meniu.

Eu am incercat un espresso mare cu lapte si banana bread, dar am putut sa gust si din limonada clasica si carrot cake-ul pe care si l-a luat tovarasa mea de testat Beans&Dots, Roxana.

Toate au fost foarte bune si, oricat m-as stradui, nu reusesc sa le gasesc vreun nod in papura, ceea ce e destul de rar avand in vedere ca sunt destul de carcotasa de fel.

De ce recomand Beans&Dots

Am stabilit deja ca ce-i in meniu primeste doar bile albe, asa ca putem merge mai departe catre restul de aspecte care ma determina in general sa-ti recomand un loc din oras.

La Beans&Dots dai de personal foarte amabil si deschis, oricat de confuz ai fi in calitatea ta de client. Eu, recunosc, am tendinta sa imprumut profilul persoanei deloc descurcarete si mult pierdute in spatiu mai ales cand merg intr-un loc nou, tocmai pentru a testa putin modul in care trateaza personalul localurilor acest gen de oameni. Aici nu doar ca au fost incredibil de ingaduitori, dar au mai si venit cu diferite informatii si precizari pe parcursul perioadei petrecute in cafenea. Deci, big up!

Mi-a placut atmosfera relaxata, mi-au placut oamenii pe care i-am observat cu coada ochiului si micul shop la care as fi putut sa-mi cumpar de la rochii si tricouri, pana la accesorii din piele si pomezi pentru ingrijirea barbii (nu pentru mine, evident, ci pentru vreun prieten in nevoie).

Am facut si cateva poze, asa ca te las sa te familiarizezi putin cu spatiul si sa decizi daca merita sa dai o fuga pana pe Ion Brezoianu, la Palatul Universul, sa-i descoperi minunatiile. Pentru mine, e unul din locurile preferate din oras, pe care-l recomand oricui vine din afara si vrea sa simta energia Bucurestiului din zilele noastre 🙂

[huge_it_gallery id=”12″]