Stiri

Cea mai populara geanta de pe Instagram costa doar 8 RON

Daca ai intreba-o pe mamaia mea, ti-ar raspunde sincer ca “seamana cu o plasa, maica”. In lumea fashionistelor e:
– cea mai populara geanta de pe Instagram
– un accesoriu-statement
– si mai costa si un infim 8 RON (£1.50)!

Am studiat putin situatia si am observat ca, in fiecare sezon, bloggerii de moda de peste ocean devin obsedati de un anumit obiect de moda. De obicei, e vorba de o geanta pe care populatia de rand nu isi permite sa o cumpere. O Chloé Faye, o Céline, un Gucci… si lista poate continua!

In urma cu numai cateva luni, am observat pe feed ca lucrurile s-au schimbat. Obiectul “it” al momentului a devenit o simpla plasa, pe care fashionistele de pe Instagram au pozat-o in fel si chip: cu flori, fara flori, cu reviste, fara reviste, la piscina sau acasa.

#perfection #inspiration #net #mesh #meshbag #kitten #heels #ootd #outfit #fashion #minimalism #warsaw

A post shared by Karolina (@karxlina) on

Geanta-vedeta se gaseste pe Amazon, in toate culorile posibile, la o lira si jumatate. La o cautare in graba, pe eBay e intre 0.78 de centi si $2.99 cu tot cu transport international gratuit daca stii sa bifezi unde trebuie.

Pe AliExpress e in jur de $2.86. Nu m-am interesat inca la cat o dau “rusii” din piata, dar nu cred ca depasesc cu mult preturile din afara 😛

Acum, intrebarea e de ce nu am vazut-o mai des si la pasionatele de moda din Romania. Cat va mai dura pana vom adopta si noi trendul? Si, mai ales, cat de rapid va fi adoptata plasa in tinutele de zi cu zi ale romancelor?

Mie, recunosc, nu mi se pare deloc practica si n-as putea vreodata sa apar in public cu obiecte personale atarnand, la vedere, expuse si trimise spre judecare. Poate doar daca as vrea sa ma laud ca citesc vreo carte noua sau revista misto. Sau… nici atunci!

Voi tot asa? Ceva pareri despre geanta-momentului?