Out&About

Cel mai tare hotel la care am fost cazata vreodata

Inainte sa ma detestati, tin sa precizez ca nu e vorba de vreun Burj Al Arab, The Plaza sau Four Seasons, chiar daca asta ar da de inteles titlul. Pentru mine, cel mai tare hotel este unul plin de graffiti, cu bageli deliciosi la micul dejun si receptioneri ultra-amabili.

Curiosi? Este vorba despre un ibis Styles din Berlin, la care am prins o super-oferta acum doi ani. La vremea respectiva, l-am supranumit “hotelul de hipsteri” fiindca am vazut pozele cu peretii plini de arta urbana si zonele cool de interactionat cu alti turisti si mi s-a parut ca e locul perfect pentru generatia Y.

Dincolo de aspect, parca am intuit cand l-am ales ca si serviciile vor fi foarte bune. Ca sa intelegeti, din graba am facut rezervare pentru o singura persoana intr-o camera dubla, desi nu eram singura. Oamenii de acolo nu doar ca au fost foarte intelegatori, ci mi-au modificat rezervarea si s-au comportat adorabil pana la finalul sejurului. Stiu, o sa spuneti ca era interesul lor, dar de multe ori conteaza si felul in care faci niste lucruri, nu doar ca le faci.

Desi nu are vreun infinity-pool, caviar la micul dejun sau jacuzzi, ibis Styles compenseaza prin amabilitate, curatenie si un vibe general bun. M-as caza oricand din nou acolo, ba chiar am cateva puncte bune de membru pe care le pot  folosi ca sa obtin discount-uri la orice hotel al lantului Accor.

Si stiti care e vestea super-buna? Ca, de-acum, si alti turisti straini se pot bucura de aceleasi servicii si in Bucuresti intrucat s-a deschis oficial primul hotel ibis Styles din capitala.

Acesta are 80 de camere, un restaurant clasificat – STEEL, un bar, o sala de conferinte, un business lounge si un colt pentru copii. Deschiderea oficiala a avut loc pe 24 octombrie chiar la locatie, adica pe str. Capitan Alexandru Serbanescu nr. 27, in cel mai dinamic cartier de afaceri din capitala.

Hotelul este pozitionat, deci, in imediata apropiere a zonei de birouri si comerciale Floreasca-Pipera, aproape de Parcul Regele Mihai I al Romaniei si de Lacul Herastrau. Oricine cunoaste Bucurestiul cat de cat si-a dat seama ca beneficiaza de acces usor la Aeroportul International Henry Coanda si de o legatura buna cu intregul oras prin reteaua de transport public, inclusiv metrou.

Daca ibis Styles din Berlin se facea remarcat prin tematica urbana si arta stradala, cel din Bucuresti merge in zona pop-art. Schelele metalice atarnate deasupra receptiei, stalpii cu imitatii de cofraje din lemn din hol, umbra schelelor de pe podea, armaturile, accesoriile si mobilierul minimalist din fiecare dintre cele 80 de camere sunt cateva dintre elementele simbolice si decorative care contureaza motivul primar al designului hotelului – un santier de constructii, in stil pop-art.

Pentru mai multe imagini, va invit sa aruncati o privire in galeria foto de mai jos.

Asa cum le este specific hotelurilor ibis Styles, cuvintele cheie cand vine vorba de vibe sunt tinerete, umor de calitate si creativitate. De aici, si ideea unui santier de constructii, care are un caracter dinamic, efervescent, activ si este in continua schimbare.

Asadar, daca aveti prieteni straini tineri care vor un city-break sau poate chiar o vacanta prelungita in Bucuresti, le puteti sugera o sedere la ibis Styles. Tind sa cred ca le va placea la fel de mult cat mi-a placut si mie cel din Berlin si vor ramane cu o impresie placuta despre orasul nostru.

Main Photo: AccorHotels