Suveniruri de poveste

Concurs pentru iubitorii de calatorii. Cum poti castiga un premiu de la Art&Craft

De cateva luni incoace, am devenit fana Vladut. Poate ca ati auzit de el, urmasul temutului Conte Dracula – cel mic, care traieste in zilele noastre.

Spre deosebire de rudele lui deloc prietenoase, micul vampir a renuntat complet la practicile violente, ba chiar s-a reprofilat si are o afacere de succes. Indragostit iremediabil de dulciuri si tot ce e frumos si practic, Vladut e o adevarata vedeta in magazinele Art&Craft, pe care le frecventez inainte de plecarile mele in tari straine.

Pentru ca nu vreau sa tin doar pentru mine minunatiile pe care le-am gasit, m-am gandit sa fac un concurs si sa va ofer si voua ocazia sa faceti cunostinta cu Vladut.

Regulile sunt simple: va invit sa intrati pe site-ul Art&Craft, sa alegeti un suvenir, oricare, pe care l-ati cumpara pentru cineva drag si sa copiati link-ul produsului. Vei gasi pe pagina mea de Facebook o postare despre acest concurs, iar intr-un comentariu la postarea respectiva trebuie sa copiati link-ul suvenirului care v-a atras atentia.

Voi alege un castigator pe data de 17 octombrie prin www.random.org, iar norocosul sau norocoasa va primi acasa de la prietenii mei de la Art&Craft o agenda, un pix, un memo holder si prune invelite in ciocolata.

Castgatorul va fi anuntat pe pagina mea de Facebook, dar si in acest articol. Mult succes si nu uitati sa cititi regulamentul complet!