Idei, fluturi, lucruri si praf

Invata cum sa castigi bani din hainele pe care nu le mai porti

Remixshop.com este unul dintre marile magazine online dedicate modei second hand si outlet care au luat initiativa in ceea ce priveste consumul sustenabil in industria fashion. Compania a lansat serviciul “Vindeti catre Remix”, prin care oricine poate reintroduce in circuit hainele si accesoriile de calitate.

Prin lansarea acestui serviciu, Remix ofera iubitorilor de fashion oportunitatea de a contribui activ la sustinerea conceptului de green fashion si protejarea mediului inconjurator. In plus, trimitand haine si accesorii, cei implicati au si posibilitatea de a-si suplimenta veniturile din lucrurile pe care nu le mai poarta.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine bani din hainele purtate

Daca vrei sa castigi bani din hainele pe care nu le mai porti si sa protejezi in acelasi timp mediul, tot ce ai de facut este sa comanzi un Remix Bag, sa selectezi hainele, pantofii si accesoriile noi sau aproape noi, dar care nu au defecte si sunt bine intretinute, si sa le trimiti inapoi catre Remix pentru a fi procesate.

Articolele aprobate vor fi fotografiate si pregatite pentru vanzarea lor online, pe remixshop.com.

Cat castigi din trimiterea hainelor catre Remix

Ulterior, vei primi un procent din pretul de vanzare. Sa nu te astepti sa castigi enorm prin serviciul “Vindeti catre Remix”. Acest lucru se va intampla doar daca vei trimite articole din gama luxury (in special cele cu etichete inca atasate), scopul fiind acela de a descuraja supraproductia in industria modei.

Trimiti haine si accesorii, dar faci si fapte bune

Pe langa faptul ca poti primi niste bani si ajuti la consumul sustenabil din comertul cu haine, Remix iti mai ofera si posibilitatea de a face o fapta buna donand o parte din suma catre SOS Satele Copiilor Romania.

Pana pe 31 Iulie 2019, Remix Second Hand si SOS Satele Copiilor Romania desfasoara campania “Impreuna facem mai mult bine!”, in cadrul careia Remix va dubla fiecare donatie realizata de clientii sai.

Sfaturi direct de la specialistii Remix

– Trimite catre Remix articole noi, cu eticheta, pentru ca articolele noi au un pret de pornire mai mare
– Introdu in Remix Bag piese vestimentare ale unor branduri de lux, designeri renumiti (cu cat sunt mai recunoscuti, cu atat vinzi mai bine)
– Trimite mai multe genti si pantofi deoarece aceste articole tind sa se vanda mai repede si la un pret mai mare
– Asigura-te ca lucrurile pe care le trimiti sunt articole in trend, interesante si atragatoare (articolele de baza nu atrag privirea printre mii de alte produse, asadar acestea au un ritm de vanzare mai lent)

Foto: Marcus Loke