Out&About

Da Pino. Locul perfect de luat un brunch delicios in Cluj

Senzatii culinare delicioase cu accente italienesti. Pe scurt, asta ofera Da Pino, un bistro mic si cochet pe care nu ai voie sa-l ratezi daca ajungi in Cluj.

Noi l-am descoperit dupa o plimbare matinala pe la Universitatii si am ajuns la concluzia ca e locul perfect pentru un brunch. Da Pino nu e neaparat spatios, insa e decorat cu foarte mult bun gust si e primitor. Crede-ma, daca esti intr-un city break cu fetele, sigur va va placea.

Interesant la el e ca serveste mancare in regim de bistro, dar si to go intr-o anumita masura. Ai de ales intre panini proaspete, specialitati din cafea, croissante si sandwich-uri hranitoare. Deci, daca esti pe fuga, iei ceva bun si… inapoi la vizitat.

Ce am comandat

Am incercat panne latte cu galbenus imbracate in prosciutto crispy. Langa, am avut o salata cu ruccola si rosii, iar amestecul a fost… de vis! Servit cu un latte, a mers de minune, dar la fel de bine ar fi mers cu un espresso.

La desert am incercat cannoli, dar pentru ca ne era atat de pofta, nu am mai apucat sa facem poze. Scuze!

Ne-a parut rau ca nu am avut timp sa revenim, sa incercam si celelalte produse care ne faceau cu ochiul din meniu. Pastele de toate soiurile si celelalte deserturi aratau foarte bine.

De ce mi-a placut la Da Pino

Pentru ca mi-a adus o bucatica de Italia chiar in centrul istoric al Clujului. Pentru ca e decorat cu bun gust, pentru ca mancarea servita e cu bun gust. Si pentru ca iti da posibilitatea sa iei si acasa produsele artizanale pe care le serveste.

Am citit ca are si o bacanie, tot in Cluj, de unde iubitorii de gastronomie italiana pot cumpara si mai multe varietati de mezeluri, dulceturi si dulciuri.

[huge_it_gallery id=”6″]