Politica de confidentialitate & Politica de Cookies

Politica de confidentialitate
Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”)

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul utilizarii paginii de internet www.zeya.ro (“Site-ul”). Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale www.zeya.ro.

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Daca sunteti vizitator al site-ului, Societatea va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextual utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

Astfel, putem intra in posesia urmatoarelor date cu caracter personal, in ceea ce va priveste: nume si prenume, email. Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
Daca sunteti vizitator al Site-ului, Societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a imbunatati permanent experienta clientilor pe Site, de a asigura functionarea corecta a Site-ului si de a solutiona diferite comentarii, intrebari sau reclamatii.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al administratorului website-ului www.zeya.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Astfel, daca sunteti vizitator al Site-ului, www.zeya.ro va folosi datele dumneavoastra cu caracter personal doar pentru rezolvarea plangerilor/reclamatiilor.

3. Durata prelucrarii
Ca principiu, administratorul www.zeya.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

4. Unde stocam datele dumneavoastra cu caracter personal
Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Uniunii Europene. Datele cu caracter personal furnizate catre www.zeya.ro nu vor pot fi transferate in afara Romaniei sau unor terti.

5. Procese decizionale automate
Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

6. Drepturile dvs.
Dreptul de acces. – Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.

Dreptul de rectificare si stergere. – Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la opozitie – Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.

7. Exercitarea drepturilor dvs.
Pentru a va exercita oricare din drepturi, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: contact@zeya.ro. Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului. Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea.

8. Cookies

Ce sunt fisierele cookie
“Cookies” sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza, temporar, pe hard-diskul utilizatorului (pe computerul dvs.). Aceste “cookies” pot fi folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site sau pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. In general, exista diferite tipuri de „cookie”-uri cu diferite functii:

Cookie-uri de tip sesiune: acestea sunt stocate pe calculatorul dvs. doar in timpul sesiunii de navigare. Acestea sunt sterse automat cand browser-ul este inchis. Ele stocheaza de obicei un identificator anonim de sesiune, permitandu-va sa va uitati pe un site web fara a fi necesar sa va inregistrati in fiecare pagina. „Cookie”-urile nu colecteaza nicio informatie de pe calculatorul dvs.

Cookie-uri persistente: un „cookie” persistent este cel stocat ca fisier pe calculatorul dvs. si care ramane pe acesta la inchiderea browser-ului web. „Cookie”-ul poate fi citit de catre pagina de internet care l-a creat atunci cand vizitati din nou respectivul site.

Cookie-uri proprii: functia acestui tip de „cookie”este de a retine preferintele dvs. in legatura cu o anume pagina web pentru entitatea care detine acea pagina. Acestea sunt stocate si trimise intre serverele unui administrator web si hard disk-ul calculatorului dvs. „Cookie”-urile sunt folosite doar pentru personalizarea stabilita de tine. Acestea pot fi „cookie”-uri de sesiune sau persistente.

Cookie-uri ale tertelor parti: functia acestor „cookie”-uri este de a retine interactiunea dvs. cu un anume site web pentru o entitate care nu detine respectivul site web. Ele sunt stocate si trimise intre serverele tertelor parti si hard drive-ul calculatorului dvs. Aceste „cookie”-uri sunt de obicei „cookie”-uri persistente. Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet. Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: Google Analytics, Simplenet (hosting).

Cum sunt folosite cookie-urile pe acest site
Fisierele de tip “cookie” pot fi folosite pentru rezolvarea anumitor probleme de ordin tehnic, pentru administrarea website-ului www.zeya.ro, pentru inregistrarea numarului de vizitatori pe paginile noastre, pentru analizarea unor trenduri, pentru masurarea timpului petrecut de vizitator pe pe paginile noastre.

Articolele din acest site pot include continut inglobat (embed: de exemplu pot fi video-uri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Acest site utilizeaza Google Analytics. Folosim Google Analytics pentru a intelege mai bine cum utilizati site-ul nostru si pentru a descoperi zone din site cu probleme. Google Analytics este instrumentul Google de analiza care ajuta proprietarii de site-uri si de aplicatii sa inteleaga cum interactioneaza vizitatorii cu proprietatile lor. Google Analytics poate folosi un set de cookie-uri pentru a culege informatii si pentru a raporta date statistice privind utilizarea site-ului, fara a trimite la Google date care identifica vizitatorii. (cititi mai multe aici)

Cum pot fi oprite Cookies
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa nu accepte utilizarea “cookies”-urilor sau sa va anunte ori de cate ori primiti un cookie. Astfel, daca nu doriti cookies, mergeti sectiunea „ajutor” a browserului dumneavoastra (indiferent de browser-ul folosit) unde veti gasi instructiuni exacte cu privire la modul in care trebuie sa procedati pentru a dezactiva/sterge cookies.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare. Puteti folosi optiunea „ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate:

All About Cookies
Your Online Choices

Puteti revoca in orice moment acceptul dat pe acest site [cookies_revoke]

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai sus, ne puteti contacta la: contact@zeya.ro

9. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere
In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.

10. Date de contact
In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai sus, ne puteti contacta la: contact@zeya.ro Atentie! Daca incarcati imagini pe site-ul web, ar trebui sa evitati incarcarea imaginilor care au incluse date de locatie inglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descarca si extrage toate datele despre
locatie din imaginile de pe site.