Stiri

Adio, rose gold! iPhone 8 nu va mai fi disponibil in aceasta culoare

Design-ul noului iPhone e inca un mister pentru iubitorii telefonului. Danny Winget, un YouTuber american, sustine insa ca a reusit sa intre in posesia unor prototipuri, pe care le-a si filmat pentru canalul lui.

Printre altele, el a subliniat ca a strans informatii din mai multe parti si ca toate variantele duc in acelasi punct. iPhone8 va avea parte de un design complet nou care sa rivalizeze cu cel de pe Galaxy S8: margini foarte subtiri si display sa acopere aproape toata suprafata din fata a telefonului, niciun buton de meniu.

In ceea ce priveste culorile, tanarul sustine ca iPhone 8 va fi disponibil pe negru, argintiu si aramiu, fara urme de popularul rose gold, preferatul doamnelor si domnisoarelor.

Noua culoare e mult mai inchisa, e un fel de copper gold. Nu stiu sa o descriu exact, nu ma pricep, dar pot sa spun ca nu-mi place foarte tare“, a spus Danny. Vestea buna pentru cele care au inceput deja sa suspine e ca informatia nu este si nici nu va fi prea curand confirmata de Apple.

E posibil ca asa-zisele prototipuri sa fi fost lansate doar pentru inducerea in eroare a celor care tot incearca sa afle lucruri despre iPhone 8, asa ca nu ramane decat sa asteptam lansarea oficiala si sa vedem cu ce modificari estetice vine telefonul.

Chiar si asa, ladies, voi ati cumpara nuanta copper gold? Va place sau ramaneti in continuare fidele lui rose gold?