Evenimente

Iutta aniverseaza 5 ani si te invita la lansarea colectiei Dor Regal

Nu stiu daca am mai povestit pana acum, dar Iutta este unul din brand-urile mele preferate. Nu unul din brandurile mele preferate romanesti. Unul din brand-urile mele preferate PUNCT. E o mare bucurie sa va anunt ca Iutta implineste cinci ani, ca lanseaza o noua colectie spectaculoasa si ca, in calitate de partener media al evenimentului, va pot invita si pe voi la petrecerea aniversara!

Iutta, brandul cu dor de romanesc, sarbatoreste 5 ani de brodat povesti autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marti 17 aprilie, incepand cu ora 19:00. Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodata singur, Iutta marcheaza ocazia prin lansarea unei noi colectii care omagiaza inceputurile sale: genti, pantofi si accesorii cu motive baroque – Dor Regal.

Cei care au fost alaturi de Iutta inca din prima zi isi vor reaminti cu drag de prima colectie Spirit Eflorescent, prezenta si ea la eveniment. Aceasta a fost inspirata din arhitectura veche si straie populare, care au fost transpuse prin taieturi in piele sau sculpturi in lemn de nuc. Ceea ce face colectia atat de speciala este faptul ca ea a fost lucrata de fondatorul si designerul Nicoleta alaturi de tatal sau, sculptor. Ea s-a inspirat din vechi schite pe care le-a transformat in elemente distinctive in designul fiecarei piese.

Dor Regal, cu ale sale motive baroque, traseaza o prima etapa a evolutiei Iutta si contine simboluri ale renasterii brandului, iar fantezia si sensibilitatea artistica a detaliilor provoaca emotii prin seductia simturilor. Ele se vor regasi brodate pe genti, pantofi si accesorii care introduc diversitate si culoare in lumea purtatoarelor de dor.

In cadrul serii se vor rememora momente cheie din istoria brandului pe acorduri de harpa, iar invitatii vor degusta vin servit de un maestru somelier si se vor bucura de o serie limitata de accesorii cu motivele indragite Iutta, ce vor fi oferite spre a fi purtate cu mandrie in an centenar.

“Sunt extrem de bucuroasa si recunoscatoare pentru acesti 5 ani cu Iutta. Desi atunci cand am decis sa-mi urmez visul am stiut clar ca asta am de facut, lucrurile s-au asezat mult mai frumos decat puteam eu sa-mi inchipui. Avem alaturi echipa frumoasa si o comunitate stransa, care ne poarta dorurile peste tot in lume si dorim sa celebram impreuna acest moment special.”, spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

Asadar, dragilor, daca vreti sa participati la acest eveniment, va invit cu drag sa sarbatorim impreuna! Pentru a va inscrie, trimiteti un e-mail pe adresa olivia@iutta.com cu subiectul ‘RSVP Zeya.ro’ pana luni, 16 aprilie. Intrarea se face doar pe baza inscrierii prealabile. Ne vedem acolo, da?

Mai multe detalii pe www.iutta.ro, Facebook Iutta si pagina dedicata evenimentului: www.iutta.ro/5ani/.