Out&About

Kaja Tanya. Cum sa mananci ca la mama acasa in centrul Clujului

Ce sa spun despre Kaja Tanya? E locul ala nepretentios, cu atmosfera calda si feluri gustoase, unde cu greu te poti opri din mancat.

Pentru mine, exista trei tipuri de restaurante sau bistro-uri in lume. Cele la care mergi sa mananci ceva pretentios si foarte bun, pe care nu ai putea sa-l pregatesti la tine in bucatarie. Cele care fac mancarea buna ca la mama acasa si la care te gandesti mereu cu dor si pofta. Si restul. Kaja de pe Inocentiu Micu Klein 11 din Cluj se incadreaza in a doua categorie.

Ce-am incercat din meniu

Am comandat mai intai o supa de sfecla rosie cu smantana si o supa de mere, pe care pusesem ochii cand am verificat meniul zilei, pe net. La felul doi, am avut pe masa pulpa de pui in castron roman cu cartofi rantaliti si spanac cu ochiuri.

A fost prima oara cand am incercat supa de mere, o reteta specifica din Ardeal: dulce, cremoasa, foarte buna! La fel, am avut o premiera la cartofii rantaliti. Daca nu stii ce sunt, se prepara cu ceapa si boia si sunt foarte gustosi in simplitatea lor.

Ce mi-a placut la Kaja Tanya

Atmosfera calda. E dovada clara ca nu ai nevoie de un spatiu mare sau decoratiuni surprinzatoare pentru a le crea clientilor starea aia de bine.

De mancare, nu mai zic nimic ca ajung sa ma repet. Kaja Tanya, pentru noi sa nu-ti faci griji. Revenim 🙂

[huge_it_gallery id=”4″]