Restaurantele Gargantua fac parte din topul celor mai hot destinatii culinare din Bucuresti. Gastronomia lor este prezentata drept una fina, atmosfera e unica, iar designul aparte, asa ca am acceptat cu super entuziasm invitatia de a participa la inaugurarea meniului de vara servit in restaurante.
Noile feluri de mancare s-au lansat in inima orasului, la #KSLF, si au venit cu mix-uri neasteptate. Ele pun accent pe preparatele meditareneene si asiatice, dar includ si cele mai cool aperitive internationale ale momentului, alaturi de deserturi fine de casa si o selectie de vinuri premium din tari cu traditie.
Am incercat salate, pizza si sushi, paste si burrito, dar cel mai tare m-au incantat aromele inghetatei artizanale. Cea cu scortisoara este absolut dementiala si va invit cu drag sa o incercati daca aveti drum la #KSLF, Parc, D’oro sau Anniversaire.
Prezenta la eveniment a fost si Mihaela Ionescu, owner Gargantua, care a povestit ca noul meniu, sub semnatura lui Chef Lucian Hotoran, inseamna, de fapt, o modalitate creativa de a combina ingrediente din diferite zone geografice si culturi: “Am recreat cateva dintre felurile care ne-au facut celebri si am introdus crampeie din gastronomia internationala special alese pentru a-i face pe cei care ne trec pragul sa se simta ca in Singapore sau New York”, a spus ea.