Out&About

Am incercat noul meniu Gargantua. Ce trebuie sa stii despre mancarea de acolo

Restaurantele Gargantua fac parte din topul celor mai hot destinatii culinare din Bucuresti. Gastronomia lor este prezentata drept una fina, atmosfera e unica, iar designul aparte, asa ca am acceptat cu super entuziasm invitatia de a participa la inaugurarea meniului de vara servit in restaurante.

Noile feluri de mancare s-au lansat in inima orasului, la #KSLF, si au venit cu mix-uri neasteptate. Ele pun accent pe preparatele meditareneene si asiatice, dar includ si cele mai cool aperitive internationale ale momentului, alaturi de deserturi fine de casa si o selectie de vinuri premium din tari cu traditie.

Am incercat salate, pizza si sushi, paste si burrito, dar cel mai tare m-au incantat aromele inghetatei artizanale. Cea cu scortisoara este absolut dementiala si va invit cu drag sa o incercati daca aveti drum la #KSLF, Parc, D’oro sau Anniversaire.

Prezenta la eveniment a fost si Mihaela Ionescu, owner Gargantua, care a povestit ca noul meniu, sub semnatura lui Chef Lucian Hotoran, inseamna, de fapt, o modalitate creativa de a combina ingrediente din diferite zone geografice si culturi: “Am recreat cateva dintre felurile care ne-au facut celebri si am introdus crampeie din gastronomia internationala special alese pentru a-i face pe cei care ne trec pragul sa se simta ca in Singapore sau New York”, a spus ea.