Evenimente

Program de weekend 17 – 19 martie 2017. Evenimentele care nu te lasa sa stai in casa. Hai in oras!

In perioada 17 – 19 martie 2017 se intampla o multime de lucruri cool in oras! Hai si tu pe-afara, Zeya iti face programul de weekend ūüôā

Filmele saptamanii

Beauty and the Beast

Ce? E noul live-action marca Disney, care va depasi toate recordurile in box-office. Parintii si copiii vor afla povestea lui Belle, o tanara luata prizoniera de o bestie in castelul sau fermecat. In ciuda temerilor pe care le are, Belle invata sa priveasca dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaste inima adevarata si sufletul printului din spatele infatisarii odioase.

Cand? Filmul are premiera in Romania pe 17 martie 2017.

Silence

Ce? E mult-asteptatul film despre credinta semnat de Martin Scorsese. “Silence” spune povestea a doi misionari portughezi care pornesc intr-o calatorie periculoasa in Japonia secolului al XVII-lea pentru a-l cauta pe mentorului lor disparut. Pentru ca in acea perioada conducerea japoneza si elita samurailor erau hotarate sa eradicheze crestinismul in toate formele ei, cei doi ajung sa fie vanati si torturati pentru a renunta la credinta lor.

Cand? Filmul are premiera in Romania pe 17 martie 2017.

Ce se intampla in oras

Concert The Underground Youth

Ce? The Underground Youth din Manchester aduce psych rock-ul in Bucuresti, intr-unul din cele mai frecventate cluburi ale capitaliei. Abordarea trupei e gata sa-i recucereasca pe iubitorii de gen intr-un concert live, in formula de patru, cu sound garage autentic 100%.

Cand? Vineri, 17 martie 2017, de la 20:00.

Unde? In Control Club, Bucuresti.

Lansare Satra Benz

Ce? Baietii sustin concertul de lansare al albumului O.$.O.D. 2. si promit ca ritmurile de trap si atitudinea cu care ne-au obisnuit sa fie ca la ele acasa pe scena. Alaturi de ei sunt Shift, Nane, ADDA, Golani, Domnul Udo si Kobe, iar de warm-up se ocupa FLVCKO.

Cand? Sambata, 18 martie 2017, de la 18:00.

Unde? La Arenele Romane, Bucuresti.

Spectacolul¬†“Hedwig and the Angry Inch”

Ce?¬†Dupa scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell, “Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half” se joaca din nou cu Istvan Teglas si Razvan Krem Alexe intr-unul din cele mai cool localuri din capitala.

Cand? Duminica, 19 martie 2017, de la 20:00.

Unde? La POINT, in Bucuresti.

Spectacolul¬†“Bucuresti. Instalatie umana”

Ce? “Bucuresti. Instalatie umana” isi propune sa-i oglindeasca pe locuitorii capitalei care au contribuit la construirea imaginii pe care o are. Arata Bucurestiul asa cum il percepe un grup de artisti, fara a-si propune sa fie politically correct.

Cand? Duminica, 19 martie 2017, de la 19:30.

Unde? La ARCUB, Bucuresti.

Competitia “Battle ON Arena”

Ce? E prima platforma competitionala urbana de la noi, care aduce pe aceeasi scena cei mai buni beatmakers, MC, DJ si tobosari din Rom√Ęnia. Pentru cunoscatori,¬†e ca un loc de joaca unde iti poti intalni viitorii prieteni si colaboratori.

Cand? Duminica, pe 19 martie 2017, de la 20:00.

Unde? La Expirat Halele Carol, Bucuresti.

Pregateste-te din timp!

The Color Run Dream Tour

Ce? The Color Run Dream Tour 2017 ii aduce pe Color Runneri intr-o lume in care totul este posibil. La final, dupa cinci kilometri de alergare, medalia cu magicul Unicorn, Dream Wall-ul si norii de spuma ii vor face sa viseze in culori! Inscrierile pentru maratonul colorat au inceput.

Cand? Sambata, 22 aprilie 2017, de la 14:00.

Unde? La Piata Constitutiei, Bucuresti.

Festival urban “Femei pe Matasari”

Ce? E festivalul care vrea arate din nou lumii frumusetea strazii Matasari,¬†prin proiecte culturale, educationale si sociale. Anul acesta, “Femei pe Matasari” vrea sa inceapa¬†un manifest de schimbare al vietii urbane.

Cand? Vineri, sambata si duminica, de pe 26 pe 28 mai 2017.

Unde? Pe strada Matasari, Bucuresti.

Festivalul Blaj aLive

Ce?¬†Au inceput deja pregatirile¬†pentru o noua editie Blaj aLive Festival. Rezerva»õi weekend-ul √ģn calendar, se anunta un line-up de zile mari, care sa-l depaseasca pe cel de anul trecut.

Cand? Sambata, duminica si luni, de pe 3 pe 5 iunie 2017.

Unde? Pe Campia Libertatii, Blaj.