Out&About

Recreatia, un donut shop cool pe care il gasesti in centrul Bucurestiului

Cand ti se face dor de scoala, dar n-ai chef de teme, teze sau proiecte, exista un loc in Bucuresti la fel de dulce si bine-venit ca pauza mare: Recreatia!

Ce trebuie sa stii despre Recreatia

Il gasesti pe Calea Grivitei 77, iar daca nu ai drum pe acolo, poti sa faci comanda telefonica si sa primesti la birou sau la tine acasa o cutie cu gogosi si cronuts delicioase.

Si mai tare e ca, daca esti in zonele Victoriei, Floreasca, Romana, Aviatiei, Universitate sau Ion Mihalache trebuie sa te pregatesti sa primesti bicicleta Recreatia, intrucat magazinul e eco-friendly. Daca suni din alta parte, o sa vina o masina cu donuts-urile si cronuts-urile tale.

A, cel mai important! Nebuniile astea dulci se prepara in-house, zi de zi, si pot fi cumparate to go sau servite pe bancile din locatia cute si cozy, decorata cu banci de scoala si alte accesorii pe care le-ai putea gasi intr-o sala de clasa. How cool is that?

Ce e bun, ce sa comanzi

Daca vrei sa-ti faci o idee, intreaba-l pe Alex sau pe cine gasesti la vitrina ce contine fiecare sortiment in parte. Tot ce e in meniu poarta nume din povestile copilariei si costa intre 4.5 si 9.5 RON, asa ca poti incerca mai multe variante dintr-un foc.

Eu am vrut sa vad ce-i poate umplutura lui Greuceanu si am ramas impresionata de combinatia de ciocolata cu portocala din reteta. La pachet i-am luat pe Danila Prepeleac (cu Oreo), Pacala (cu espresso) si Dl. Goe (cu ciocolata si nuci). Nu pot sa spun decat ca m-am lins pe degete dupa ce am terminat toata comanda.

Daca n-ar fi trebuit sa conduc, l-as fi incercat fara doar si poate pe Cetateanul Turmentat, o gogoasa nebuna care contine ciocolata neagra, zmeura si alcool. Vine cu o seringa infipta in ea, iar la fiecare imbucatura trebuie sa ii injectezi umplutura pentru a o face si mai delicioasa.

De ce mi-a placut la Recreatia

Fiindca am putut sa pun intrebari, sa fac poze si sa ma murdaresc de ciocolata fara sa-mi fac griji ca ar putea cineva sa se uite ciudat la mine. Pentru ca donuts-utile si cronuts-urile sunt delicioase si pentru ca oamenii de acolo sunt deschisi, amabili si foarte prietenosi.

Vestea buna e ca, daca merge treaba bine si ajungeti din ce in ce mai multi la Recreatia, e posibil sa se deschida un shop nou si mai inspre centrul orasului. Asa, o sa avem portie dubla de pauza, dulciuri si fete prietenoase!

Si acum, fuguta toata lumea in clasa ca s-a sunat de intrare, via Recreatia!

[huge_it_gallery id=”17″]