Out&About

6 food trucks celebre, aceeasi locatie. S-a deschis Carnivale Food Market

Din 28 ianuarie, Carnivale Food Market reuneste sub acelasi acoperis sase dintre cei mai populari vendori culinari de la festivalurile urbane de specialitate: MEATic by Adi Hadean, Camionetta, Gattini Pasta, Japanos, Delicii pe Roti si in curand, Zaitoone.

Ati fost pana acum la festivaluri de mancare urbana si v-ati indragostit de gratarul de la MEATic, pizza de la Camionetta, pastele de la Gattini, sushi-ul de la Japanos, waffle belgiene de la Delicii pe Roti si sambusekul de la Zaitoone? Ei bine, acum le puteti gasi pe toate in acelasi loc, la Carnivale Food Market, pe Splaiul Unirii 165.

Niciun preparat prezent in acest market urban nu va putea fi achizitionat cu cash, ci, la fel ca la festivaluri, clientii vor primi un card RFID pe care il pot alimenta cu suma pe care estimeaza ca o vor cheltui.

Carnivale Food Market este o continuare a festivalului Bucharest Street Food Carnival, ce reuneste anual peste 100 de vendori de mancare si bauturi, creand astfel un mix unic de gusturi din peste 10 bucatarii internationale.

Pe langa mancarea delicioasa, in locatie vor avea loc concerte live, street shows si multe alte evenimente.

Mie Carnivale Food Market imi aminteste de Time Out Market din Lisabona sau De Foodhallend din Amsterdam – la o scala mai redusa, sigur – si nu pot decat sa ma bucur ca am inceput si noi sa ne dezvoltam pe aceasta parte.

In plus, recunosc ca nu o data mi-am dorit sa am pastele de la Gattini intr-o locatie usor accesibila, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca dorinta asta s-a indeplinit.

Daca nu ati fost pana acum la niciun festival de mancare urbana, dar vreti sa va faceti o idee despre preparatele servite acolo, dati o fuga la Carnivale Food Market si spuneti-mi cum vi s-a parut. Abia astept sa facem schimb de pareri 🙂