Out&About

Sbarro, locul in care poti sa mananci pizza ca-n New York chiar in mijlocul Bucurestiului

Nu cred ca mai e un mister pentru nimeni faptul ca-mi place sa ies in oras, sa incerc meniuri care mai de care mai diferite si sa descopar mereu locuri noi. De aceea, nu am putut sa ratez invitatia de a incerca o pizza newyorkeza ca la mama ei acasa, la noul Sbarro din Bucuresti Mall.

Pentru ca nu am ajuns inca la New York si mai ales pentru ca m-am intors recent de la Roma  unde am incercat pizza cat de cat autentica) am zis “De ce nu as testa-o si pe asta?” Va povestesc imediat cu ce impresie am ramas. But first…

Fun facts despre lantul Sbarro

Cei care nu au auzit de acest lant de restaurante celebre in the Big Apple trebuie sa stie ca Sbarro a fost fondat in 1956 de Gennaro si Carmela, un cuplu de italieni originari din Napoli care au emigrat in State alaturi de cei trei fii ai lor.

Initial, a devenit celebru drept un soi de bacanie recunoscuta pentru produsele italienesti de calitate pe care le comercializa in Brooklyn. Apoi, pentru ca i s-a dus vorba in tot orasul, afacerea s-a extins si s-a transformat intr-un lant de restaurante de succes.

Axati pe prepararea de pizza in stil newyorkez si a altor feluri americano-italiene, cei de la Sbarro au ajuns recent si in Romania.

Cum mi s-a parut la restaurantul din Bucuresti Mall

Dupa cum ziceam, am pornit experienta fara vreun reper. M-am gandit din start ca pizza de la New York n-are cum sa fie ca cea de oriunde din Italia si mi-am propus sa nu fac prea multe comparatii.

De la Sbarro am incercat LTO Barbecue, poate cea mai frumoasa surpriza gastronomica din ultima vreme. Nu exagerez cand spun ca nu e your typical pizza taste. La inceput s-ar putea sa te surprinda, dar pana la urma cred ca o sa te amorezezi de combinatia de arome si de sosul genial de barbecue.

Desi am mai mancat si Ham&Mushroom si o rulada italieneasca numita stromboli, tot cu gandul la LTO-ul meu am ramas. Il recomand cu incredere, mai ales acum, cand inca puteti beneficia de oferte de lansare.

In meniu mai sunt cateva tipuri de pizza newyorkeza, dar si romana, iar ruladele vin si ele cu umpluturi diverse. Toate preparatele pot fi servite la felie sau sub forma completa, asa ca puteti incerca cate putin din fiecare, pentru a va alege preferatele.

All in all, daca as fi iubitor de pizza sau doar un curios care vrea sa descopere locuri noi din oras, n-as rata Sbarro, deschis pentru prima data in Romania la Bucuresti Mall, adica in Vitan. Etajul 2, pentru mai multa precizie!