Evenimente

SKECHERS a lansat D’Lites 3.0, chunky sneakers cu spuma cu memorie

SKECHERS, producatorul international de incaltaminte de zi, a lansat si pe piata din Romania noul model de chunky sneakers D’Lites 3.0.

Cele mai noi modele au castigat detasat piata din Asia datorita designului special si a confortului oferit de spuma cu memorie, deci nu putea sa treaca prea mult timp pana la cucerirea celorlalte continente.

Asa cum s-a intamplat si cu modelele din gamele precedente, noii sneakers au atras rapid atentia pasionatelor de moda, care i-au combinat versatil, atat cu jeans, cat si cu tinute de party.

Tonul a fost setat de insasi ambasadorul SKECHERS, cantareata Camila Cabello, care adora sa experimenteze cu outfiturile sale si combina modelul de chunky sneakers atat cu tinute feminine, cat si cu tinute lejere, de zi cu zi.

Noua colectie a fost lansata oficial in Romania printr-un eveniment dedicat, alaturi de reprezentante ale blogosferei din Romania. Desi nu sunt cea mai mare fashionista, am fost de fata si am avut ocazia sa testez noii D’Lites 3.0 – intr-adevar, sunt foarte comozi si pot fi adaptati usor indiferent de stilul vestimentar pe care il preferati.

Noua colectie include pantofi in combinatii de culori calde: roz, galben, gri, albastru, verde, dar si negru sau alb.

Pentru doamnele si domnisoarele in cautarea unei perechi de incaltaminte care completeaza orice tinuta si care este comoda, potrivita pentru activitatile de zi cu zi, SKECHERS D’Lites 3.0 prezinta pantofi cu air-cooled memory foam in marile magazine din Bucuresti, Brasov, Constanta, Suceava si Baia Mare.