Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesarea website-ului www.zeya.ro reprezinta automat acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile noastre.

E important sa nu utilizati website-ul nostru in care nu sunteti de acord cu oricare prevedere din cadrul prezentilor Termeni si conditii prezentate.

Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta, constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Ne rezumam dreptul de a modifica termenii si conditiile prezente fara nicio notificare prealabila in cazul in care cadrul legislativ ne impune aceste modificari sau in situatiile in care apar modificari in ceea ce priveste functionarea / organizarea / serviciile etc. oferite pe website-ul nostru. Intotdeauna, modificarile vor intra in vigoare imediat (in momentul publicarii pe site) si de aceea va recomandam ferm sa consultati periodic acesti termeni si conditii.

Daca aveti orice neclaritate, va recomandam sa ne contactati pe e-mail contact@zeya.ro.

Copyright

Intregul continut si design al Site-ului – texte, imagini, elemente grafice web, scripturi, software etc. – dar si orice alt material si / sau produs care are legatura cu Site-ul transmis catre dumneavoastra. (newslettere, cataloage, e-mail-uri etc.) prin orice metoda de comunicare sunt in totalitate si exclusiv proprietatea www.zeya.ro si sunt protejate de Legea nr. 8 / 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, de Legile privind proprietatea intelectuala si industriala precum si de oricare alta lege conexa in vigoare.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al www.zeya.ro.

Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu exceptiile legale (respectiv reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.a unor mici fragmente din articolele publicate – max. 500 de caractere – cu specificarea sursei).

www.zeya.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Despre continutul Site-ului si limitarea raspunderii

Desi www.zeya.ro furnizeaza continutul Site-ului cu buna credinta, www.zeya.ro nu poate garanta acuratetea sau caracterul complet al informatiilor prezentate pe Site, acestea avand un rol pur informativ si / sau fiind texte de opinie.

Astfel, www.zeya.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate in cadrul Site-ului sau pentru modul in care Utilizatorii decid sa faca propriile alegeri.

Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile / informatiile furnizate in cadrul Site-ului si declara in mod expres ca inteleg faptul ca textele de pe Site nu trebuie interepretate ca fiind consiliere profesionala sau sfaturi avizate, www.zeya.ro neputand fi raspunzator in niciun fel pentru modul in care Utilizatorii Site-ului considera ca trebuie aplicate informatiile prezentate pe Site, recomandarea www.zeya.ro pentru Utilizatori fiind aceea de a consulta un specialist pentru consiliere / recomandari personalizate aplicabile fiecarei persoane in parte, de la caz de la caz.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Descarcarea paginilor Site-ului se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta.

Daca aveti orice neclaritate, va recomandam sa ne contactati pe e-mail ­­­­contact@zeya.ro.

Vom incerca sa solutionam amiabil orice eventual litigiu aparut in timpul desfasurarii relatiilor contractuale. In cazul in care nu vom reusi acest lucru, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, legea romana fiind cea aplicabila.