Film

The Hitman’s Bodyguard: comedia in care Salma Hayek reuseste sa le ia fata lui Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson

Va scriam acum ceva timp care sunt filmele pe care nu vreau sa le ratez toamna asta. La primul din lista, The Hitman’s Bodyguard, am avut sansa sa merg chiar la avanpremiera si sunt pregatita sa-mi dau cu parerea despre el. Asadar:

Povestea comediei The Hitman’s Bodyguard

Sinopsis-ul zicea ca filmul urmareste actiunile unuia dintre cei mai versati agenti de protectie din lume (Ryan Reynolds), care se vede nevoit sa il apere pe un asasin platit incredibil de periculos pe care l-a vanat in trecut (Samuel L. Jackson). In plus, trailer-ul lasa de inteles ca se va persifla intens celebrul “The Bodyguard” cu Kevin Costner si Whitney Houston.

Parea, deci, o reteta de succes. Desi nu sunt o mare amatoare de comedii americane, mi-ar fi parut rau sa ratez un film cu asa distributie si asa premise.

La ce sa te astepti cand mergi la film

La The Hitman’s Bodyguard vei vrea, probabil, sa mergi pentru ca ai vazut Deadpool cu Ryan Reynolds. Tot asa, vei presupune ca si stii ce-i poate pielea lui Samuel L. Jackson cand e lasat sa faca filme de comedie.

Ceea ce nu vei sti cand vei ajunge la cinema este cat de simpatica si amuzanta poate fi Salma Hayek in lung-metrajul regizat de Patrick Hughes. Tatuata, cu limba ascutita si focoasa ca orice latina autentica, bruneta reuseste sa-i eclipseze pe cei doi “grei” ai comediei si sa le fure cele mai savuroase replici din film. Merita sa o vezi in aceasta ipostaza, crede-ma!

Dupa multe scene spectaculoase de urmariri si batai si aproximativ 20 de minute, te vei convinge insa ca The Hitman’s Bodyguard e, mai degraba, un film de actiune cu ceva insertii romantice decat o comedie. In plus, ti se va confirma ca pe Gary Oldman nu-l prinde nimic mai bine decat rolul unui corupt infricosator.

Daca te astepti sa-l vezi pe Reynolds in aceeasi forma buna ca in Deadpool, vestile sunt proaste. Merita insa sa-l studiezi si aici, ca sa te convingi ca in comedii il prinde mult mai bine rolul anti-eroului decat cel de pampalau fixist si indragostit.

Muzica e simpatic aleasa, luptele sunt interesante, urmaririle de nota 10, asa ca poti incerca un The Hitman’s Bodyguard daca vrei sa te relaxezi la un film si sa petreci cateva ore in care sa te detasezi de ce se intampla in jurul tau.

Dupa ce-l vezi, spune-mi daca am avut dreptate in legatura cu Salma si contributia ei in film pentru ca sunt chiar curioasa daca o sa simti la fel sau mi s-a parut doar mie ca ea sarea si piperul.

Filmul se vede din 1 septembrie la cinema!