Out&About

VanFruct. Mananci sanatos si te energizezi intr-un bar verde (la propriu si la figurat)

Se intampla sa te plimbi prin Bucuresti si sa ti se faca brusc chef de un suc natural bun? De o limonada rece, de o cafea de origine, de cea mai gustoasa ciocolata calda sau de gaufre facute in casa? Trebuie sa ajungi fie pe Mendeleev 44, fie pe Campineanu 21. O sa dai de VanFruct!

VanFruct e un bar conceptual caruia nu-i lipsesc niciodata fructele, legumele si semintele de sezon. Cu aproximativ 50 de RON, o sa bei si mananci verde, intr-un spatiu mic si primitor, in care se asculta muzica buna.

Ce-am comandat

Recunosc, am vrut sa vad de ce lauda toata lumea gaufrele home-made din meniu. De aceea, am incercat atat o varianta sarata, cat si una dulce. In galeria foto vezi mai bine ce am gasit in oferta de pe Campineanu si cum iti poti crea meniul in functie de pofta si apetit.

Eu am ales “un sfert” cu tofu, ciuperci, patrunjel, spanac si mix de seminte. Apoi, am incheiat cu un “sfert” dulce. A sunat foarte bine mixul de ricotta, mango, ananas, banana, busuioc, seminte chia si sirop de agave. Am baut si un ceai negru, iar cu 24 de RON am luat un brunch sanatos, satios si gustos.

Prietena care mi-a facut cunostinta cu VanFruct a baut un flat white si a ales acelasi mix dulce pentru gaufre ca si mine. Cealalta prietena a incercat un smoothie cu avocado, ghimbir, mango, busuioc, mar, portocala, caju si seminte de chia.

Ce mi-a placut la VanFruct

Arata foarte bine. E mic, dar colorat si foarte prietenos. Te inconjoara de plante, fructe si legume si te energizeaza de cum ai intrat.

La bar dai de oameni care au rabdare si iti explica pe indelete cum sta treaba cu meniul. Se glumeste, se rade si se interactioneaza frumos. Mancarea e buna, bautura e buna, muzica e buna. Ce poate fi mai frumos?

[huge_it_gallery id=”5″]